Shaikh Siddiqui

English

Deutsche

Italiana

Polska

Svensk

ελληνικά

汉语

اردو 

Française

Eesti

Nederlands

Português

Türkçe

Русский

日本語

العربية

Bosanskom

Española

Norsk

Suomi

 

 

 

فارسی


Wij hebben deze website als verslag voor onze familiegeschiedenis en als register voor onze verwanten rond de wereld gecreeerd. Wij zullen verslag van al onze familieleden en zij bijhouden die in onze familie huwen. Als u lid van onze familie bent en niet aan dit gegevensbestand gelieve worden toegevoegd ons contacteren door te selecteren contacteer ons lusje op de bovenkant van de Web-pagina's. Als u correcties wilt voorstellen, voeg meer familieleden toe, familiebeelden toen gelieve te uploaden ons contacteren.

De titel van onze familie is ' Shaikh ' die onze Arabische erfenis identificeert. ' Siddiqui ' wijst op onze familiegeschiedenis de vriend door van Hadrat (Heilige) Abu Bakr Siddiq en vertrouweling van Prophet Mohammad en eerste Khalifa van Islam. Volgens onze familietradities, bewogen onze voorvaderen zich van Makkah aan Bagdad in Irak, dan aan Kaboel in Afghanistan, en definitief aan Bareilly dichtbij de bergen van Himalayagebergte dicht bij de grens van Nepal in Zuid-Azige. Volgens onze familiegeschiedenis, kwamen onze voorvaderen in Zuid-Azige aan tijdens regeren van Sultan (Koning) Mohammad Ghauri, en later geregeld in Bareilly tijdens regeer van Mughal Keizer Mohammad Aurangzaib Alamgir. Bijna verbleven alle leden van onze familie in Bareilly tot 1947, toen zij vluchten aan Pakistan toe te schrijven aan slachtingen van Moslims door Hindoese en Sikh fanatics werden gedwongen. Het grootste deel van onze familieleden regelden in Karachi. Nu zijn onze familieleden verspreid rond de wereld en beginnen contact met onze ooit groeiende familieleden te verliezen. Zo namen wij op ons om deze website te creëren en het te maken als familieregister om namen en album voor foto's van al onze familieleden te houden.

Deze website wordt momenteel ontworpen en de Web-pagina's van het familielid worden toegevoegd. Wij zijn klaar zijn met van plan het toevoegen van alle familieleden dan wij van plan zijn om de inhoud van verschillende media toe te voegen d.w.z. stromend audio en video. Gelieve te blijven de website opnieuw bezoeken aangezien de nieuwe informatie bijna elke dag wordt toegevoegd. Alle dode verbindingen, verkeerd gerichte verbindingen, de grammaticale fouten, het spellen de fouten, de ontbrekende informatie, en de suggesties zouden aan ons moeten worden met de elektronische post verstuurd.

De Bomen van de Familie kunnen worden betreden door de Boom van de Familie op de hoogste index van elke pagina te kiezen. Het kan ook door klikkend pictogram worden betreden. Dit pictogram wordt geplaatst in de Web-pagina's naast de naamrubriek. Dit pictogram wordt ook geplaatst in de Boom van de Familie voor voorvader of de dalende Boom van de Familie. De Web-pagina van individuele familieleden kan worden betreden door hun namen in de Boom van de Familie te klikken. Als dit pictogram vóór de naam toen is zal het de Bomen van de voorvaderfamilie en als het na de naam tonen het dan de dalende Bomen van de Familie zal tonen. U kunt de Bomen van de Familie in beide richtingen oversteken.

Het Onderzoek kan worden gebruikt om deze website naar informatie over uw familie op zoek te zijn. U kunt uw onderzoekscriteria ingaan om pagina's in deze website te vinden die de informatie hebben die u zoekt. Bijvoorbeeld, zal het onderzoek naar ' Mohammad ' lijst van Web-pagina's in deze plaats brengen die die naam bevatten.

De pagina van de website index bevat de index van alle pagina's in deze website.

Wij hebben vertegenwoordigers van onze familie in Pakistan, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw Zeeland, Verenigde Staten, en Canada en dichtst aan uw plaats zullen uw verhouding bevestigen aan onze familie helpen en uw informatie toevoegen aan ons gegevensbestand.

Wij hebben tevens ingezet DNA testikel van onze huishouden vennoot, Naar de huishouden vennoot zitten bemoedigen voor toets hun moederskant mtDNA en vaderszijde YPSILON- DNA ter Huishouden Boom DNA.

Wij hebben Arabisch, Bosnisch, Chinees, Nederlands, Engels, Estlands, Perzisch (Farsi), Finnen (Suomi), Frans, Duits, Grieks, Italiaans, Japanner, Noor, Pools, Portugees, Rus, Spaans, Zweeds, Turks, en Urdu versies van de pagina's van de informatie van deze website. Wij hebben vele documenten Urdu over onze familie die aan deze website in de nabije toekomst zal worden geupload.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina vorig bijwerken: Wednesday, May 07, 2008 20:52:16 -0400