Shaikh Siddiqui

English

Deutsche

Italiana

Polska

Svensk

ελληνικά

汉语

اردو 

Française

Eesti

Nederlands

Português

Türkçe

Русский

日本語

العربية

Bosanskom

Española

Norsk

Suomi

 

 

 

فارسی

 

Vi har skapt denne web sted som fortegnelse for våre slekt historien og idet register for våre slektningene i nærheten verden. Vi ville oppbevare fortegnelse av alle våre slekt medlemmer og dem hvem gifte i våre slekt. Hvis du er medlem av våre slekt og ha ikke blitt addert å denne data bank behage sette seg i forbindelse med oss ved å velge Sette seg i forbindelse med Oss tab på topp av det web sider. Hvis du vil gjerne foreslå korrigeringen, sammenlegge flere slekt medlemmer, sende slekt kinofilmene så behage sette seg i forbindelse kontakt oss.

Tittelen av våre slekt er 'Shaikh' hvilke identifiserer våre Araber arv Det 'Siddiqui' viser våre slekt historien igjennom Hadrat (Saint) Abu Bakr Siddiq venn og indiskresjon av Prophet Mohammad og det for det første Khalifa av Islam. Alt etter våre slekt tradisjon, våre anen flyttet fra Makkah å Baghdad inne Irak, så å Kabul inne Afghanistan, og til slutt å Bareilly like ved det Himalayas fjell i nærheten av Nepal grense inne Sør Asia Alt etter våre slekt historien, våre anen ankom inne Sør Asia i løpet av det styre av Trykkende (Kingston) Mohammad Ghauri, og siden avgjort inne Bareilly under styre av Mughal Keiseren Mohammad Aurangzaib Alamgir. Nær alle medlemmer av våre slekt være bosatt inne Bareilly til 1947, når de var tvunget skinn å Pakistan på grunn av massacres av Muslims av det Bakben og Sikh fanatics. Det meste av våre slekt medlemmer avgjort inne Karachi. Nå våre slekt medlemmer er spredt i nærheten verden og er begynnelse å miste sette seg i forbindelse med med våre noen gang voksing slekt medlemmer. Så vi tok på oss selv å opprette denne web sted og lage den idet slekt register å oppbevare navn og album for fotoer av alle våre slekt medlemmer.

Denne web sted er aktuelle tilværelse designet og web sider av familien medlem er tilværelse addert. Vi plan å slutten tilføyer alle slekt medlemmer så vi plan å sammenlegge multimedia innhold i.e. strømmen hørlig og video. Behage fortsette å revidere det web sted idet ny beskjed er addert nær hver dag. Alle død golfbane, misdirected golfbane, grammatikalsk feilene, staver feil, savner beskjed, og antydninger burde være email å oss.

Slektstre kmet til ved å velge familieTre på den øverste indeksen av hver side. Det kommet også til ved å klikke Ikon. Dette ikonet plasserer i webpages ved siden av navneoverskriften. Dette ikonet plasserer også i familie Treet for stamfar eller descendent familie Tre. Webpage av enkel familie medlemer kommet til ved å klikke deres navn i familieTreet. Om dette ikonet er før navnet da det viser stamfar familieTrær og om det etter navnet da det viser descendent familie Trær. De krysser familie Trærne i begge retninger.

Gjennomsøkningen kan brukes å søke denne web sted for opplysninger på din slekt. Du kanne gå inn din søke kriterier å finner sider i denne web sted det har den beskjed det du er forskende For eksempel, søke for 'Mohammad' ville bringe liste over web sider i denne sted det inneholde det navnet.

Det Sted Indeks side behersker det indeks av alle sider i denne web sted. Golfbanen side behersker golfbane å våre slekt annet websites, blogs og betydelig golfbane.

Vi har representanter av våre slekt inne Pakistan, England, Australia, New Zealand, Forenet Fastslår, og Canada og det nærmest å din plasseringen ville hjelpe anerkjenne din slektskap å våre slekt og sammenlegge din beskjed å våre data bank

Vi har likeledes begynte DNA tester av våre slekt medlemmer, Det slekt medlemmer er oppmuntret å test deres materiale mtDNA og faderlig Y-DNA for Slekt Tree DNA.

Vi har skapt Arabisk, Bosnian, Kinesiske, Nederlandsk, Engelske, Estonian, Persisk (Farsi), Finsk (Suomi), Franske, Tyskeren, Gresk, Italiensk, Japansk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Russisk, Spanske, Svenske, Tyrkisk, og Urdu versjoner av informasjonen sider av denne web sted Vi har mange Urdu dokumenter om våre slekt det vill være sendt å denne web sted i den nærmeste tiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paginer lest oppdatert: Wednesday, May 07, 2008 20:52:44 -0400