Shaikh Siddiqui

English

Deutsche

Italiana

Polska

Svensk

ελληνικά

汉语

اردو 

Française

Eesti

Nederlands

Português

Türkçe

Русский

日本語

العربية

Bosanskom

Española

Norsk

Suomi

 

 

 

فارسی

 

Vi har skapat denna website som ett rekord för vår familjhistoria och som registret för vår släkt runt om världen. Vi skar uppehällerekordet allra våra familjemedlemmar och de som att gifta sig in i vår familj. Om du är medlemmen av vår familj och inte har tillfogats till denna databas var god, kontakta oss, genom att välja, kontaktar oss fliken på det bästa av webpagesna. Om du önskar att föreslå korrigeringar, tillfoga mer familjemedlemmar, uploadfamilj föreställer behaga därefter kontakta oss.

Titeln av vår familj är ”Shaikh” som identifierar vårt arabiska arv. ”Siddiqui” indikerar vår familjhistoria till och med den Hadrat (helgon) Abu Bakr Siddiq vännen och confidant av propheten Mohammad och den första Khalifaen av Islam. Enligt våra familjtraditioner gränsar våra förfäder som är rörda från Makkah till Baghdad i Irak, därefter till Kabul i Afghanistan, och slutligen till Bareilly i nära Himalayasna nära Nepal, i södra Asien. Enligt vår familjhistoria ankom våra förfäder i södra Asien under regeringstiden av Sultan (konung) Mohammad Ghauri och mer sistnämnd avgjort i Bareilly under regeringstiden av den Mughal kejsaren Mohammad Aurangzaib Alamgir. Nästan alla medlemmar av vår familj bodde i Bareilly till 1947, då de tvingades flyr till utbredda Pakistan massakrerar tack vare av Muslimer av de Hinduiska och Sikh fanatikerna. Mest av våra familjemedlemmar som sättas i Karachi. Nu sprids är våra familjemedlemmar runt om världen och början som förlorar kontakten med våra evergrowing familjemedlemmar. Så tog vi på dem för att skapa denna website och för att göra den, som familjregistret till uppehället namnger och albumen för foto allra våra familjemedlemmar.

Denna website planläggs för närvarande, och webpages av familjemedlemmen tillfogas. Vi planerar för att avsluta oss att tillfoga alla familjemedlemmar, därefter som vi planerar för att tillfoga ljudsignal och videoen för multimedia nöjd dvs. strömma. Fortsätta var god för att återbesöka websiten, som ny information är tillfogat nästan dagligt. Anknyter samtliga elak, missriktat anknyter, grammatiska fel som bokstaverar fel, saknad information, och förslag bör vara e-postadress till oss.

Stamträden kan tas fram, genom att välja stamträd på det bästa indexet av varje sida. Den kan också tas fram, genom att klicka symbolen. Denna symbol förläggas i webpagesna bredvid den kända överskriften. Denna symbol förläggas också i stamträd för förfader- eller avkomlingstamträd. Webpagen av individen som familjemedlemmar kan tas fram, genom att klicka som är deras, namnger i stamträd. Om denna symbol är, för det känt den skar därefter skärmförfaderstamträd, och om den efter det känt den skar därefter skärmavkomlingstamträd. Du kan korsa stamträden i båda riktningar.

Sökandet kan vara det van vid sökandet denna website för information om din familj. Du kan skriva in dina sökandekriterier för att finna sidor i denna website som har informationen, som du söker. Till exempel skar sökandet för ”Mohammad” kommer med listar av webpages i denna plats som innehåller, att kända.

Websiteindexsidan innehåller sidorna för indexet allra i denna website.

Vi har representanterna av vår familj i Pakistan, Förenade kungariket Storbritannien och Nordirland, Australien, Nya Zeeland, Förenat Tillstånden, och Canada och den närmast till din läge vilja hjälp bekräfta din släktskapen till vår familj och tillägga din informationen till vår data banken

Vi har skapade Arabisk, Bosnian, Kinesisk, Nederländskt, Engelsk, Estnisk, Finländare (Suomi), Franske, Tysken, Grek, Italiensk, Japansk, Norske, Persisk (Farsi), Polera, Portugisisk, Rysk, Spansk, Svensk, Turkisk, och Urdu versionen om informationen siden av den här spindelväv tomt Vi har många Urdu dokumentera omkring vår familj fakta åt vill vara belastat upp till den här spindelväv tomt i den närmste tiden.
 

 

 

 

 

Sida Sist Uppdaterat: Wednesday, May 07, 2008 08:57:36 PM -0400