Islam

English

Deutsche

Italiana

Polska

Svensk

ελληνικά

汉语

اردو 

Française

Eesti

Nederlands

Português

Türkçe

Русский

日本語

العربية

Bosanskom

Española

Norsk

Suomi

 

 

 

فارسی

 

Muslim aari kannattajalta Islam. Ainoalta kolme aikuinen monotheistic uskonto kotona maailma, Islam herättää ajaksi lopettaa hyväksyminenlta ja alistaminen jotta opetus ja johdatuslta Jumala. Kuka tahansa toukokuu pukea Muslim, välittämätönlta suku, ajaa, eli kansallisuus, luona kertominen ilmoittaminenlta kunniasana ja halaava elämäntapa kotona akordi avulla Islamilainen alkuperuste. Erityinen teot, käsittävä paastota, jokapäiväinen hartaushetki, ja pyhiinvaellus jotta Mekka, aari harkittu pilarilta Muslim henki- elinikäinen.

Paikalla aari by arvioitu 1.3 miljardööri Muslim globaali He suorana lähetyksenä kotona joka maailma ala ja kuulua jotta usea eri viljely ja etninen jaotella. 10 kreivikunta avulla avara Muslim väestö, kotona alentua aste, aari Indonesia, Pakistan, Bangladesh, Etu-Intia, Kalkkuna, Iran, Egypti, Nigeria, ja Leuka.lta nämä, ainoa Egypti on by Arabialainen kreivikunta, ja huolimatta klisee, ainoa 193 miljoonalta maailma Muslims—15 jotta 18 prosenttilta total—are Arabialainen.

Islam on elimistölta hengellinen luulo ja by aivan- käsittää elämäntapalta elinikäinen. sana Islam johtua polveutua sana tervehdys, joka keino alistaminen eli järjestys Muslim arvella että Jumala ( hillitä) tuli ilmi jotta Naisprofeetta Naisprofeetta Muhammed säännöt hallita hienosto ja arvonmukainen hoitaalta hienosto jäsenmäärä. Se on kirkollisen viran haltija model after yksilö sen tähden jotta suorana lähetyksenä kotona continent määräaika luona tuli ilmi ertaa ja model after yhdyskunta jotta muodostaa moitteeton ihmis- hienosto model after kätkeä maahan antava jotta pyhä kieltotuomio. Islam hyväksyä ei ansiokkuus kesken kirkollinen ja juhla-. ansiokkuus kesken hengellinen ja ajallinen ertaa on taannoinen edistyminen että heijastaa enemmän ilmeinen osalta juhla- kotona hienosto, ja Lännenfilmi ekonominen ja kulttuuri- läpäisykyky. painaa sisäänlta uskonto model after jokapäiväinen elinikäinen kotona Muslim kreivikunta on l; erinomainen kuin että perustaa kotona Lännenpuoleinen alkaen Keskikohta Keskiaika.

Toimeksisaantilta Muslim asu viisi pilarilta Islam, joka asento edespäin teot pakollinen jotta demonstroida ja jäykistää kunniasana. Nämä aari lausuntalta Shaahi (" paikalla on ei Jumala ainoastaan Jumala ja Naisprofeetta Muhammed on -nsa naisprofeetta"), jokapäiväinen hartaushetki ( tervehdys), almsgiving (Zakat), paastota ( saha), ja pyhiinvaellus (Hajj).

Tskovainen on jotta pyytää hartaasti kotona määräaika continent jäljessä puhdistaminen alusta loppuun jumalanpalvelusmenot ablutions joka aika aikaa aamunkoitto, keskipäivä, midafternoon, auringon-lasku, ja iltahämärä Määräaika genuflections ja prostrations myötäillä hartaushetki, joka hartaudenharjoitus kertoa kaulus = seur Mekka. Aina kun mahdollinen ihmiset pyytää hartaasti kotona kokoontuminen aikaa moskeija avulla by imam, ja model after Perjantai ehtiä ylimääräinen juna kilvoittelu jotta ajaa joten. Perjantai keskipäivä hartaushetki ehkäistä aiheuttaa ajaksi viikko- saarna luona hengellinen esimiehyys. Naisväki toukokuu kin saapuvilla julkinen hartaudenharjoitus aikaa moskeija, johon he aari eristäminen polveutua ihmiset, joskin enimmät ahkeraan naisväki pyytää hartaasti aikaa koti-. ylimääräinen juna funktionalismi, muezzin, ardor herättää jotta hartaushetki jotta ehjä yhdyskunta aikaa anastaa aika Ne rikkilta kuulomatka määritellä aika luona aurinko. Aazan ( ajaksi ilmoittaminen) on herättää eli kehotus jotta julkinen hartaushetki julistaa luona Muezzmn ( julkinen kuuluttaja) polveutua moskeija kahdesti jokapäiväinen kotona aivan Muslim kreivikunta. Kotona harvalukuinen moskeija Muezzin aikaa Azan pysähdys aikaa ä eli aikaa bandlta rakennus; kotona avara itse hän ajaa jalkeilla -nsa asema kotona minaret.

Yhdeksännes kuulta Muslim ajanlasku on Ramadan, aikalta pakollinen paastota kotona juhlalta Naisprofeetta Mohammad's kuitatalta God's ilmestys. Kauttaaltaan kuu aivan ainoastaan usuttaa ja hauras, merkittävä eli imettäminen naisväki, palvella sotamiehenä model after askar, paljon matkustanut model after pakollinen matka, ja nuori lapsi aari määrätä polveutua aterioiden, imeä, polttava, eli seksuaalinen kanssakäyminen aikana päivänvalo aika Ne aikuinen antaa anteeksi aari velvoittaa jotta kestää by samamerkityksinen paastota aikaa heidän aikaisimmin mahdollisuudet. juhla- ateria erottaa jokapäiväinen paastota ja avajaiset ehtoolta juhla ja hipat. hurskas kummuta- jotta- ajaa normaalisti ajaa vähäinen määrä eli ei aikaansaada aikana nyt kuluva aika, ja jokin ammatti lakkauttaa ajaksi aivan eli eritälta aika. Alkaen kuulta kuu- ikä hautoa mielessään alusta loppuun aurinko- ikä, Ramadan syksyinen aikaa eri höystää kotona eri ikä. aikamoinen koekäyttäälta kurittaa aikaa jokin aikalta ikä, paastota että syksyinen kotona kesä aika asemoida ankara kärsimys model after ne joka raivo ajaa aineellinen aikaansaada.

Aivan Muslim, aikaa pienin aikoinaan kotona heidän elinaika, pitäisi ehtiä hajj jotta Mekka jotta osallistua kotona ylimääräinen juna menot estää paikalla aikana kahdestoista kuulta kuu- ajanlasku. Naisprofeetta Muhammed asettaa virkaan nyt kuluva edellytykset, modifioida edellinen- Islamilainen asiakassuhde, jotta alleviivata asema liittyy jhk avulla Jumala ja Hankaaminen (Pyhimys Ibrahim), perustaalta monotheism ja isälta Arabialainen alusta loppuun -nsa poika Pyhimys Ismail.

Vähempi pilarilta kunniasana, joka aivan Muslim annos, aari jihad, eli ristiretkeläinen jotta suojata Islamilainen tilukset, luulo, ja alullepaneminen; ja edellytykset jotta ajaa hyvä tehdas ja jotta kaihtaa aivan häijy mielessäni, puhe, ja aikaansaannos Kotona jatko, Muslim hyväksyä model after eräs emäksinen alkuperustelta kunniasana pitää keskuspaikkanaan model after opetuslta Naisprofeetta Naisprofeetta Muhammed: paikalla on ainoa Jumala, joka on unitaarinen armoitettu olemassaolo kotona asettaa vastakkain jotta Trinitarian luulolta Kristitty; Naisprofeetta Muhammed, kestäälta asettaa riviinlta profeetta alku avulla Hankaaminen ja käsittävä Mooses (Pyhimys Musa) ja Jeesus (Pyhimys Isa), valikoida luona Jumala jotta läsnä -nsa asia jotta ihmis-; ja paikalla on kaikinpuolinen elpyminen model after kestää eli arvostelu aika.

Muslim ikä has kakkonen hengellinen festivaalit--Id al Adha, uhri- festivaalit model after kymmeneslta Dhu al Hijjah, kahdestoista kuu; ja Id al Fitr, festivaalitlta erottaa paastota, joka hummata häntäpäälta Ramadan model after edellälta Hartiahuivi, kymmenes kuu. Jotta Auringon-paisteinen nämä aari enimmät merkittävä festivaalitlta ikä. Joka kestää kolme eli neljä days, aikana joka ihmiset arvioida model after heidän parhaiten kamppeet, käynti, onnitella, ja antaa hengenlahja model after joka toinen. Kotona jatko, hautausmaa aari käynti. Id al Fitr on hummata enemmän , koska se ampuja häntäpäälta vastoinkäyminenlta Ramadan. Hipat kin ajaa kohta, jos kohta l;sitellä laajasti, model after Naisprofeetta alku, joka syksyinen model after kahdestoistalta Hurja al Awwal, kolmannes kuu, ja model after edellälta Muharram, alkulta veres ikä.

Jakaminen

Aikana -nsa elinaika, Naisprofeetta Muhammed estää kumpikin henki- ja aikaa osoittava esimiehyyslta Muslim yhdyskunta. Hengellinen ja ajallinen ertaa fuusioida, ja aivan Muslim hankkia perinteellinen aihe jotta jakaminen, eli hengellinen ertaa. kattava juridinen elimistö, jakaminen edistää asteittain alusta loppuun edellä neljä vuosisatainenlta Islam, ensiksi alusta loppuun yhteenkasvaminenlta ennakkotapaus ja tulkinta luona eri tuomarien kirja ja apuraha. Aikana kymmenes vuosisata, juridinen ajatus alkaa jotta kovettaa ardor arvovaltainen hallitseva, ja figuratiivinen bab al ijtihad (patoluukkulta tulkinta) vain järjestäytyneitä. Sen jälkeen, aika kuin edistäminen joustavuus, Islamilainen ertaa alleviivata elatuslta arvostus quo.

Sana “Islam” keino “submission.” “Muslim,” sen tähden, on ainoa joka alistaa jotta jälkisäädöslta Jumala. Jakaminen, ahkeraan käänsi koska “Islamic law,” on ei kumpikaan dokumentoida ei myöskään ilmaista koodikielellä kotona ankara aistia, ainoastaan aika by yhdistäminenlta raamatun- (Quranic) kieltotuomio, sanontalta Naisprofeetta Muhammed, juridinen hallitseva, ja juridinen selitys kanssakäyminen avulla aivan aspektilta seura-, ekonominen ja poliittinen elinikäinen, rinnakkainen jotta Juutalainen Halakhic ertaa.

Islam, kuin Juutalaisuus, on uskontolta oikeusjuttu – se on juridinen ilmaista koodikielellä, ei jumaluusoppi, joka laillinen arvosteluasteikkolta aivan ja hullusti, arvonmukainen ja sopimaton esiintyminen Kuin Halakhah, Jakaminen on uskoin jotta olla vihkiä papiksi luona Jumala ja sen ala jotta olla laskea yhteen, kajahtaa polveutua loftiest aatteellisuus jotta pikkuseikatlta jokapäiväinen elinikäinen. Edes puhe Halakhah ja Jakaminen, hankkia rinnakkainen merkitys ja toukokuu olla käänsi koska “path” eli “road” jotta vanhurskaus.

Kotona sen aatteellisuus asu, Jakaminen taata aivanlta aivan kotona by Islamilainen juhla-. Fiqh on Islamilainen juridiikka; se asu kivijalkalta Jakaminen ja on jalostaalta ongoing tulkinta. Niin se on ei kumpikaan lepo- ei myöskään monoliitti, ja toukokuu ajaa eri asu kotona eri kreivikunta eli polveutua ainoa aikalta historia jotta toinen. antiikkinen kirjoitus model after Jakaminen, luona neljästoista- vuosisata kirjanoppinut, Ahmad ibn Naqib al-Misri, lankut avulla aava alalta aihe, käsittävä puhtauslta kuulla, paastota, erota, backbiting, rikollisuus, ja säännötlta sodankäynti.

Hudud kanisteri olla kuvata koska Islamilainen “penal ilmaista koodikielellä määräaika luona jakaminen säännötlta hudud hahmottaa rangaistava rikollisuus, kirjakelta oikeaksi todistavat kaivata jotta tuomittu jokulta rikollisuus, ja rangaistus ajaksi eri rikollisuus.

Islam has ei emäksinen idealta luovuttamaton aivan ja does ei päästää yksilö jotta iloita vapauslta kanne ja assosiaatio karakteristinenlta demokratia. Kotona Islamilainen yhdysvallat, johon paikalla on ei virallisesti hyväksyä asumusero kesken uskonto ja ertaa, moskeija ja juhla-, Jakaminen on enshrined ja läsnä (tokko ei aina johdonmukaisesti tarvekalu) koska finaali ja lopullinen sanamuotolta ertaalta Jumala, ei jotta olla tarkistettu raamatunkäännös eli reformulated luona paljas kauhea ja erehtyväinen ihmis- olemassaolo. Kotona Egypti, Algeria, ja Palestiina, Jakaminen on itse asiassa olla välittämättä koska johdattaa jotta erityinen lainlaadinta eli hallinto linja model after usea elin- antaa jäljellä oleva Muslim kreivikunta, joka otto lapseksi Lännenfilmi- muotoilla juridinen ja poliittinen elimistö ala- siirtomaan asukas holhous, enshrine Islamilainen ertaa kotona heidän ilmaista koodikielellä ja perustaminen jotta eri arvo Nämä kansa ala polveutua Pakistan, avulla sen ankara poliittinen agitaatio aikana tulkinta ja toteuttaminenlta Jakaminen, jotta Indonesia, itse- julistaa ajallinen kansa että on koti- jotta enemmän kuin 180 miljoona Muslim.

Takfir - kiroaminenlta Muslim luona toinen Muslim koska kafir (i.e., epäillä ulkona kalvakkalta Islam) -- on tarkasti kieltää kotona Quran, Hadith, ja teoksetlta usea etevä Muslim esivalta. Ainoastaan fatwaslta apostoli ja harhaoppi koska kummuta koska kufr sisäpuolella Muslim ummah aari ei kumpikaan harva ei myöskään l; kotona kesken.

Jäljessä Naisprofeetta Mohammad's kalma esimiehyyslta Muslim yhdyskunta consensually valikoida Pyhimys Abu Bakr, Naisprofeetta isä- kotona- ertaa ja ainoalta -nsa aikaisimmin kannattaja, jotta menestyä hänelle. Aikaa että aika jokin henki edistää Pyhimys Sub-, Naisprofeetta Mohammad's serkku ja aviomieslta -nsa tytär Uupumus, ainoastaan Sub- ja -nsa kannattaja ( Shia Sub-, eli Puoluelta Sub-) lopulta hyväksyä yhdyskunta herkullinen. lähinnä kakkonen caliphs ( seuraaja)--Pyhimys Umar, joka menestyä kotona A.D.634, ja Pyhimys Usman, joka ajaa eksponentti kotona A.D.644--iloita tunnistaminenlta ehjä yhdyskunta. Jahka Sub- lopuksi menestyä jotta caliphate kotona A.D.656, Muawiyah, isäukkolta Syyria, kapinallinen kotona mainelta -nsa murhaaja heimolainen Uthman. Jäljessä seuraava kansalais- lji, Sub- ehdottaa -nsa iso kirjain jotta Irak, johon hän murhaaja lyhyesti paikalla jäljessä.

Pyhimys Ali's kalma päättynyt kestäälta joten- vieras neljä ortodoksi caliphates ja aika kotona joka ehjä yhdyskuntalta Islam hyväksyä ainoa caliph. Muawiyah julistaa itse caliph polveutua Damasti. Shia Sub- evätä jotta hyväksyä hänelle eli -nsa asettaa riviin, Umayyad caliphs, ja epuuttaa kotona edellä erinomainen hajaannus jotta asettaa asemaan toisin ajatteleva lahko, tunnettu koska Shias, apu lunastaalta Ali's asettaa riviin jotta caliphate pitää keskuspaikkanaan model after alamäki polveutua Naisprofeetta. avara nurkkakuntainen, Auringon-paisteinen, kannattaa jotta asema että caliph raivo olla valittu, ja aikana vuosisatainen he hankkia edustaa itseänsä koska ortodoksi ala.

Lahko

 


 

 

 

Hotellipoika kestää ajantasaistaa: Monday, January 30, 2006 18:22:18 -0500